O podjetju

SEFAS, družba za trgovino, proizvodnjo in storitve, d.o.o. spada med mikro podjetja. Glavna registrirana dejavnost po SKD 2008 je 69.200, to so računovodske, knjigovodske in revizijske dejavnosti ter davčno svetovanje. V podjetju opravljamo računovodske storitve ter davčno in poslovno svetovanje (npr. pomoč pri ustanovitvi podjetja, poslovni načrti ipd.). Na trgu poslujemo že več kot 20 let, s čim smo strokovno znanje nadgradili s pomembnimi izkušnjami, s katerimi rešujemo probleme strank kakovostno in hitro. Podjetje kot tako je bilo preoblikovano iz s.p. v d.o.o. leta 2010, pred tem pa smo pod s.p. delovali od leta 1995.

100%

Strokovnost

Računovodje opravljajo delo strokovno z več kot 20-letnimi izkušnjami.

100%

Oseben pristop

Zagotavljamo vam oseben pristop in storitve prilagojene vašim potrebam.

100%

Varnost

Delo opravljamo etično odgovorno in moralno. Strokovno znanje zagotavlja usklajenost z aktualno zakonodajo.

Komunikacija

V našem računovodstvu se bomo potrudili po najboljših močeh, da komunikacijo in način dela prilagodimo vašim potrebam. Na odnos do strank gledamo dolgoročno, gradimo ga na spoštovanju, učinkovitosti in uspešnem sodelovanju ter kakovostnim delom. Prizadevamo si vzpostavljati redno komunikacijo, vam svetovati in pomagati interpretirati računovodske rezultate, ker je vaš uspeh predpogoj za našo rast.


Odgovornost

Na začetku boste dodeljeni vašemu osebnemu računovodji, ki bo skrbel za poslovne knjige, vaše poslovanje in izvajal nadzor na poslovnimi procesi ter vam svetoval strokovno in odgovorno. Vaš osebni računovodja bo odgovarjal na vsa vaša vprašanja in vam pojasnjeval, na kaj morate biti pozorno, ko ustanovite novo podjetje, kakšne so vaše obveznosti in možnosti čim bolj učinkovitega upravljanja vašega podjetja.