Izjava o zasebnosti

Ob vašem prvem obisku našega spletnega mesta se bo pojavila prošnja za soglasje za namestitev izbirnih piškotkov. Če boste podali soglasje, bomo na vaš računalnik namestili piškotek, prošnja pa se nato ne bo več pojavila vse dokler bo nameščeni piškotek aktiven. Po izteku življenjske dobe piškotka ali če boste sami izbrisali piškotek, se bo prošnja za soglasje ponovno pojavila ob vašem naslednjem obisku našega spletnega mesta.

Kako lahko preprečite namestitev piškotkov

Seveda lahko naše spletno mesto uporabljate tudi, če ne namestite piškotkov. V svojem brskalniku lahko kadar koli nastavite ali popolnoma onemogočite uporabo piškotkov. Vendar lahko to omeji funkcije ali negativno vpliva na uporabniško prijaznost spletnega mesta.

Uporaba obrazcev za stik

Z nami lahko stopite v stik neposredno prek obrazcev, ki so na voljo na naši spletni strani. Še posebej vas prosimo, da nam posredujete naslednje informacije:

  • elektronski naslov
  • ime in priimek

Informacije, ki nam jih boste posredovali prek obrazca za stik, bomo zbirali in obdelali izključno v povezavi z obravnavo vaše zahteve.

Zunanje storitve ali vsebine na našem spletnem mestu

Na svojem spletnem mestu NE uporabljamo storitve in/ali vsebine tretjih ose.

Informacije v povezavi z vašimi pravicami

Skladno z veljavno zakonodajo o varstvu podatkov so vam na splošno zagotovljene naslednje pravice:

  • Pravica do informacij v povezavi z vašimi osebnimi podatki, ki jih shranjujemo.
  • Pravica do zahtevka za popravek, izbris ali omejeno obdelavo vaših osebnih podatkov.
  • Pravica do ugovora zoper obdelavo podatkov za naš legitimen interes, javni interes ali tržne raziskave, razen če dokažemo, da obstajajo nujni, upravičeni razlogi, ki prevladajo nad vašimi interesi, pravicami in svoboščinami, ali če je tovrstna obdelava podatkov potrebna za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov.
  • Pravica do prenosljivosti podatkov.
  • Pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu za varstvo podatkov.
  • Soglasje za zbiranje, obdelavo in uporabo svojih osebnih podatkov lahko kadar koli umaknete z učinkom od umika dalje. Več informacij najdete v zgornjem poglavju, ki opisuje obdelavo podatkov na podlagi vašega soglasja.

Če želite uveljavljati svoje pravice, prosimo naslovite svojo zahtevo na marjan@racunovodstvo-sefas.

Stik

Za morebitna vprašanja v zvezi z zaščito podatkov prosimo uporabite obrazec za stik.

Sprememba izjave o zasebnosti

Izjavo o zasebnosti lahko občasno posodobimo. Posodobitve izjave o zasebnosti bodo objavljene na našem spletnem mestu. Vse spremembe začnejo veljati z dnem objave na našem spletnem mestu, zato priporočamo, da ga redno obiskujete, da bi se seznanili z morebitnimi posodobitvami.